Hannes ziet het, brengt het bij elkaar en maakt het.

In 2008 ben ik onder de naam Gewoon Hannes mijn eigen bedrijf begonnen in bouw & verbouw, tuinaanleg, straatwerk en schilderwerk. Voor die tijd werkte ik o.a. als slager, barman en agogisch werker maar als zelfstandig ondernemer in de bouw voel ik mij het meest op mijn plek. Of het nou gaat om een kleine aanpassing of een grote verbouwing, het blijft een kick om er wat moois van te mogen maken voor de klant.

Ik heb in de loop der jaren steeds meer mijn eigen stijl gevonden. Dingen moeten niet recht zijn maar recht lijken, dan pas komt het tot leven. Ik geniet van het bouwen aan follies (ruïne bouwsels) en het maken van mozaïeken. Er is zoveel moois te maken van oude materialen. In de geluidsstudio van vriend Rikus in Oudeschild komen heel veel van die bouwsels en hersenkronkels samen. Mooie dingen maken, ik doe niets liever. Voor mij zitten er eigenlijk te weinig uren in een dag.

Hannes van Angeren 

Anderen over Gewoon Hannes

lach en de wereld lacht terug
lach en de wereld lacht terug
"Werken met Hannes begint met een idee en samen kom je vervolgens tot iets unieks. Of het nou in je tuin is of in je zaak. Je merkt al gauw dat hij weer iets speciaals gemaakt heeft en sommige van zijn 'kunstwerken' behoren inmiddels tot de meest gefotografeerde items van Texel". (Jan en Karin - Strandpaviljoen Kaap Noord)
Skuur met extra's
Skuur met extra's
"We hebben Hannes de vrije hand gegeven om onze schuur te bouwen. Tot onze vreugde heeft Hannes, geheel naar eigen idee, ook een veranda gemaakt. Volledig vertrouwen dat het goed zou komen en het is een geweldige skuur geworden. Met natuurlijk her en der een 'handtekening' van de maker". (Guido en Marga)
Duizendpoot
Duizendpoot
"Gewoon Hannes…helemaal niet gewoon: #bikkel  #humor  #vakman #inventief  #creatief  #origineel  #eerlijk  #vriend  #duizendpoot  #snel  #niet lullen maar poetsen  #noem dat maar gewoon". (Restaurant de Worsteltent / Hotel de 14 Sterren)
Creatieve ideeën
Creatieve ideeën
"Hannes z’n werkmethode is zeer grondig en efficiënt. Hij denkt altijd in oplossingen en niet in problemen. Hij denkt mee met de klant om de klus te realiseren. Hij heeft meestal creatieve ideeën. Hij is een harde werker. Gewoon Hannes is een aanrader voor alle soorten klussen". (Gregory)
Nét even anders
Nét even anders
"Alle buren een veranda in de tuin, maar er is er maar één uniek; die van Gewoon Hannes". (Lize)
Service
Service
"Voor een klus door Hannes gedaan, krijg je altijd meer dan waarvoor je betaalt". (Co, Café de 12 Balcken)
 
Al jaren dolblij
Al jaren dolblij
"Wij werken al meer dan 15 jaar met Hannes, dat zegt al genoeg. Als wij een nieuw project beginnen, gaan we eerst bij elkaar zitten en brainstormen. Wij vullen elkaar heel goed aan en Hannes weet met zijn creatieve brein en mooie ambachtelijke materialen er altijd weer iets unieks en eigens van te maken. Wij zijn dolblij met Hannes die altijd voor ons klaarstaat. Het volgende projekt ligt dan ook alweer klaar" (Julia Schurmann, Sonnenhof Texel)
 
Oud hout is goud
Oud hout is goud
"Gewoon: Dikke palen, brokken stronk, spetterend stukken schors als klonten klei achter een ploegmachine. Oud hout is goud, krom hout, moet oud, schuren, schaven, zagen, verdikken en door. Korrel 80, owatrol, blikken vol, leeg, in je haren. Energie, geen zit, resultaat altijd staat, hoezo. Gewoon Hannes". (Jugsound Studio, Rikus)
 
Stoer en bijzonder werk
Stoer en bijzonder werk
"Van een ‘gewone’ opdracht maakt Hannes iets bijzonders. Geef hem de vrijheid en hij gaat los. Zo maakte hij voor mij een prachtig bestraat binnenplaatsje met een prachtige stoere tuintafel". (Yvon)
 
Createur
Createur
"Hannes is gewoon un createur de maison et le jardin.” (Arie)
Ruïnemuur in de tuin
Ruïnemuur in de tuin
"Hannes heeft bij ons de tuin verfraaid met een mooi huisje, een ruïnemuur en een buitendouche. Verrassend zijn Hannes’ creatieve oplossingen. Telkens als we in de tuin zitten, genieten we van zijn creaties." (Roland)
Niks is onmogelijk
Niks is onmogelijk
"Als je Hannes vertelt over je ideeën hoe je in of om je huis iets wil veranderen, ziet hij geen problemen, alleen maar mogelijkheden, zodat het nog mooier wordt dan je zelf had bedacht." (Margo)
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

Webwinkel

Image

Gewoon Hannes

Image

MirakelZ

Image

Laatste nieuws

Image