Esther onderzoekt, bedenkt, stuurt.

mi·ra·kels

1) Wonderen 2) Uitroep van vreugde  

In 2010 startte ik mijn bedrijf in creatief ontwerp en workshops. De naam MirakelZ staat bij voor mij voor inspiratie en het wonderlijke proces rondom dingen bedenken en maken. Vaak weet je vantevoren niet waar je uitkomt en dat maakt het juist zo uitdagend. Ook staat het voor de lol die ik beleef als een relatiegeschenk aanslaat of wanneer mensen met een tevreden gevoel mijn workshop verlaten. Ik hou erg van symbolen en laat me graag inspireren door oude verhalen en mythes. Al mijn producten krijgen een bepaalde betekenis mee maar er blijft ook ruimte over om er een eigen draai aan te geven. De dingen die we met Skitterend Spul uitwerken krijgen ook vaak wat van die verwondering mee. Het blijft een kadootje om te zien hoe blij mensen worden van een Zeevonkie of hoe vaak ons Kaap Noorderliggie gefotografeerd wordt. We zijn nog lang niet uitbedacht!

Naast het creatieve gedeelte ben ik ook 'het meisje van kantoor' voor Gewoon Hannes en Skitterend Spul. Mocht je ooit iets willen weten - ik hoor het graag.

Esther van Zeijlen

Anderen over MirakelZ

Mooie gelukjes weggeven
Mooie gelukjes weggeven
"Wij hebben verschillende give aways voor onze gasten door Esther laten maken. Esther is super creatief en heeft vooral een luisterend oor voor de klant waardoor ze het perfecte product kan leveren. De sleutelhangers en ook de Skatjes van Tessel zijn echt uniek. Iedereen staat met open mond en een lach ernaar te kijken. We geven deze mooie gelukjes dan ook met groot plezier weg. Een klein gebaar maakt vaak een groot verschil." (Julia, Appartementen Sonnenhof - De Koog)
onvergetelijke belevenis
onvergetelijke belevenis
"Alle workshops van Esther zijn succes verzekerd. Creatievelingen biedt ze een uitdaging. Voor personen die niets met creativiteit hebben zijn de instructies eenvoudig en geeft ze hulp waardoor ze altijd iedereen enthousiast mee krijgt. Tijdens de workshops is er ruimte voor veel gezelligheid, Esther voelt de sfeer precies aan en stelt zich tijdens de workshops flexibel op. Over de ruimte, eten en mooie materialen wordt kritisch nagedacht. Zeker een aanbeveling voor wie wat anders en bijzonders zoekt. De workshops van Esther zijn een onvergetelijke belevenis met een erg mooi eindresultaat die daaraan herinnert." (Hendina)
ontspannen knutselen
ontspannen knutselen
"De workshop bij Esther was weer een feestje. Mijn eerste keuze is het niet om te knutselen, maar bij binnenkomst voelt het gelijk al prettig. De sfeer is zeer ontspannen en dit weet Esther ook tijdens de workshop te behouden. Er is voor iedereen voldoende materiaal om het echt persoonlijk te maken. Ik kom tijdens de workshop helemaal tot rust, dus loop ik aan het einde met een fijn gevoel en ook nog met een best-leuk-gelukt eigengemaakt item de deur uit". (Rositha)
bijzonder Texels aandenken
bijzonder Texels aandenken
"Esther heeft speciaal voor onze gasten leuke give aways ontworpen. Een bijzonder aandenken aan hun verblijf op Texel en in Opduin. Gasten waarderen het persoonlijk ontworpen cadeau enorm en vaste gasten sparen de verschillende ontwerpen. Ook in ons winkeltje reageren gasten heel positief op de prachtige sieraden die door Esther gemaakt zijn". (Ilona, Grand Hotel Opduin - Texel)
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

Webwinkel

Image

Gewoon Hannes

Image

MirakelZ

Image

Laatste nieuws

Image