Esther bedenkt, creëert en begeleidt.

mi·ra·kels

1) Wonderen 2) Uitroep van vreugde  

In 2010 startte ik mijn bedrijf in creatief ontwerp en workshops. De naam MirakelZ staat voor het wonderlijke proces rondom inspiratie. Vaak weet je vantevoren niet waar je uitkomt en dat is precies het moment dat de magie plaats vindt. Ik hou erg van symbolen en laat me graag inspireren door oude verhalen en mythes. Dit komt o.a. tot uiting in de artikelen die we voor Skitterend Spul uitwerken. De betekenisvolle verhalen die we vervolgens over onze producten terug krijgen maakt voor ons de cirkel rond.

Sinds 2021 werk ik ook met veel plezier als Creatief Coach en Handmassage Buddy. Iedereen verdiend het om ruimte aan zichzelf te geven en te ontplooien. Met liefdevolle aandacht en creativiteit help ik je graag bij je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Esther van Zeijlen

Anderen over MirakelZ

Mooie gelukjes weggeven
Mooie gelukjes weggeven
"Wij hebben verschillende give aways voor onze gasten door Esther laten maken. Esther is super creatief en heeft vooral een luisterend oor voor de klant waardoor ze het perfecte product kan leveren. De sleutelhangers en ook de Skatjes van Tessel zijn echt uniek. Iedereen staat met open mond en een lach ernaar te kijken. We geven deze mooie gelukjes dan ook met groot plezier weg. Een klein gebaar maakt vaak een groot verschil." (Julia, Appartementen Sonnenhof - De Koog)
onvergetelijke belevenis
onvergetelijke belevenis
"Alle workshops van Esther zijn succes verzekerd. Creatievelingen biedt ze een uitdaging. Voor personen die niets met creativiteit hebben zijn de instructies eenvoudig en geeft ze hulp waardoor ze altijd iedereen enthousiast mee krijgt. Tijdens de workshops is er ruimte voor veel gezelligheid, Esther voelt de sfeer precies aan en stelt zich tijdens de workshops flexibel op. Over de ruimte, eten en mooie materialen wordt kritisch nagedacht. Zeker een aanbeveling voor wie wat anders en bijzonders zoekt. De workshops van Esther zijn een onvergetelijke belevenis met een erg mooi eindresultaat die daaraan herinnert." (Hendina)
ontspannen knutselen
ontspannen knutselen
"De workshop bij Esther was weer een feestje. Mijn eerste keuze is het niet om te knutselen, maar bij binnenkomst voelt het gelijk al prettig. De sfeer is zeer ontspannen en dit weet Esther ook tijdens de workshop te behouden. Er is voor iedereen voldoende materiaal om het echt persoonlijk te maken. Ik kom tijdens de workshop helemaal tot rust, dus loop ik aan het einde met een fijn gevoel en ook nog met een best-leuk-gelukt eigengemaakt item de deur uit". (Rositha)
bijzonder Texels aandenken
bijzonder Texels aandenken
"Esther heeft speciaal voor onze gasten leuke give aways ontworpen. Een bijzonder aandenken aan hun verblijf op Texel en in Opduin. Gasten waarderen het persoonlijk ontworpen cadeau enorm en vaste gasten sparen de verschillende ontwerpen. Ook in ons winkeltje reageren gasten heel positief op de prachtige sieraden die door Esther gemaakt zijn". (Ilona, Grand Hotel Opduin - Texel)
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

Webwinkel

Image

Gewoon Hannes

Image

MirakelZ

Image

Laatste nieuws

Image